tisdag 27 oktober 2009

Att bo på webbhotell

Den här lovveckan checkar många in på hotell. Receptionen brukar hålla reda på vem som bor var och hur länge, och förhoppningsvis finner man sig inte oväntat utelåst med bagaget ställt på gatan.
Men detta var precis vad som hände oss på Katharina i går.
Har man som vi en hemsida, innebär det att man checkat in på ett s k webbhotell. Man förväntar sig att hotellägaren har koll på sina gäster, registerar ändringar osv.
Så var dock inte fallet i går när den som ville gå in på vår hemsida möttes av ett stopptecken redan i huvudingången. Längre kom ingen.
Inte förrän vår driftiga direktor grep in och ägnade hela eftermiddagen åt att reda ut soppan i "receptionen". Så nu är ni välkomna in igen, även om webbhotellet har tappat några stjärnor i vår resekatalog.
Vi kommer att inom kort lägga in lite information om att en församling kan bli vänförsamling med oss - och vem vill inte det? Boo församling ville först, och gjorde det med att sätta in en summa på vårt konto. Det är så man gör! Det var väl enkelt?
Varför gör man det? För att stödja vår verksamhet förstås! Så att vi inte går under! Då har ni ju inte längre vår informativa hemsida och vår roliga blogg att läsa. Otänkbart, eller hur?
S:ta Katharinastiftelsens plusgiro: 339 29-1
Hemsidan kommer man förhoppningsvis till om man går in på www.katharinastiftelsen.se
Den här veckan har vi inga samtal på Katharina utan ägnar oss uteslutande åt vårplaneringen och hotellverksamheten.
Passa på att läsa böcker av Vibeke Olsson. Det är hon som kommer på nästa bokafton den 12 november!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad hände, och vad heter webbhotellet?